BESTELLEN EN BETALEN

CONTACT

PERSBERICHT

VERZENDING

RETOURNEREN

ALGEMENE VOORWAARDEN

F.A.Q.

You can always contact us at 020 894 3904 (but you might not always reach us - try office times ;) )


BESTELLEN EN BETALEN

Betalingsmogelijkheden bij Button Right

 

We hebben verschillende betalingsmogelijkheden op onze site. We accepteren betalingen met Ideal,Visa, MasterCard, American Express en Paypal. Het totaalbedrag (prijs + verzendkosten) wordt van je  rekening afgeschreven als je bestelling is voltooid en goedgekeurd. Ook is het mogelijk de betaling zelf over te maken, waarbij de order wordt geleverd nadat minimaal de helft van het bedrag op de rekening van Button Right is ontvangen. Wegens administratieve handelingen brengen wij hiervoor een extra bedrag in rekening.

 

Beveiliging

 

Alle transacties worden behandeld door mollie payments of paypal betaaldiensten. Je credit card nummer wordt verstuurd door een versleutelde verbinding met je bank.

Jouw Button Right bestelling

Wij streven ernaar jouw bestelling binnen 2 werkdagen te verwerken en aan te bieden bij de bezorgdienst,  nadat je deze geplaatst hebt. Vlak na de plaatsing ontvang je een bevestigingsmail met de totaalprijs en de betalingsdetails. De bezorgdienst doet er meestal een etmaal over, dus reken op een dag of 3 voor je bestelling in de bus ligt.

(Adres)gegevens dienen compleet en correct te zijn. Button Right is niet verantwoordelijk voor onjuiste levering als gevolg van incorrect ingevoerde informatie

 

Prijzen, invoerrechten en valuta

 

De prijzen die je naast de Button Right sokken ziet staan, zijn gespecificeerd in lokale valuta. De prijzen zijn exclusief verzendkosten die later in het bestelproces erbij opgeteld worden.

 

Onze sokken worden gedistribueerd vanuit Amsterdam, Nederland. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor te betalen invoerrechten buiten de EU.

 

Button Right is niet verantwoordelijk voor veranderingen in valutawaarden of kosten die uw bank of creditcard-verstrekker heft op bestellingen in lokale valuta.

 

 

CONTACT

Voordat u contact met ons opneemt kunt u een kijkje nemen op onze veelgestelde vragen-pagina.

Hier vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen aan Button Right. Als uw vraag er niet

tussen staat, vult u dan het formulier hieronder in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact

met u op.

 

Als het formulier niet werkt, stuur dan direct een e-mail aan: info@buttonright.com

 

VOOR RETAILERS

Klik hier indien u een distributeur van Button Right zou willen worden of Button Right sokken in uw assortiment op zou willen nemen.

 

 

VOOR ONLINE MARKETING PARTNERSHIPS

Neem contact met ons op via:

info@buttonright.com

 

 

VOOR PR/MEDIA

Neem contact met ons op via:

press@butttonright.com

 

Hoofdkantoor

Button Right

Pieter Lastmankade 68B

1075 KN  Amsterdam

KVK nr.: 60477822

BTW nr.: NL853928058B01

 

VACATURES

 

In dit deel van de sites worden de vacante posities geplaatst. Op dit moment zijn we niet op zoek naar nieuwe collega’s.

Kom op een later moment gerust terug. Met betrekking tot stages of andere studieprojecten kun je contact opnemen met info@buttonright.com. Ook hier geldt, je krijg niet automatisch een ontvangsbevestiging, en we zullen alleen contact zoeken met geschikte kandidaten.

 

 

 

 

PERSBERICHT (NL)

VERZENDING

Button Right Socks– nooit meer een enkele sok.

 

Drie Amsterdamse jongens bedenken sokken die je nooit meer kwijt raakt in de was en die je nooit meer hoeft te sorteren. Simpel gezegd: de ene sok heeft een knoop - de ander een knoopsgat.

 

Button Right Socks hebben niet alleen de knoop aan de bovenkant van de sok als onderscheidende factor. Ook zijn ze iets langer, zodat niemand meer je beenharen onder je pak vandaan ziet komen. Verder zijn ze verkrijgbaar in twee vormen: hippe designs gemaakt van katoen en chique wollen sokken in één kleur.

 

We zijn ze te volgen via @buttonright

 

 

 

 

In de brievenbus

 

Al onze sokken worden zó verpakt dat de bestelling door een normale brievenbus past. Je hoeft dus niet thuis te zijn om je sokken in ontvangst te nemen (als je een normale brievenbus hebt…)

Bezorgtermijn

 

Onze intentie is alle bestellingen in Nederland binnen 2 werkdagen aan te bieden bij de bezorgdienst. Meestal doet de bezorgdienst er een etmaal over, dus reken op zo’n 3 dagen voor de bestelling in je brievenbus ligt. Button Right kan niet instaan voor eventuele vertragingen bij de bezorgdienst of als gevolg van overmacht.

 

In de email met de bevestigingsmail vind je het bestelnummer, gebruik dit nummer in je correspondentie met onze klantenservice.

 

Verzendkosten

In bepaalde gevallen krijg je gratis verzending. Dit is enkel het geval als dit duidelijk staat aangegeven bij het afrekenen. Als dit niet het geval is, betaal je de verzendkosten die staan aangegeven. De hoogte van de verzendkosten is afgeleid van de kosten die de bezorgdienst aan ons berekend en zijn niet onderhandelbaar.

 

Overige vragen

Mocht je nog andere vragen hebben met betrekking tot de verzending van de bestelling, neem dan contact met ons op door middel van dit contactformulier.

 

RETOURNEREN

Je hebt het recht om je bestelling bij Button Right tot een maand na ontvangst van je order te retourneren of om te ruilen, als de verpakking ongeopend  is. Uit hygiëne overwegingen kunnen alleen ongeopende verpakkingen geruild of geretourneerd worden. Check daarom goed of de ontvangen bestelling de gewenste producten bevat. Producten waarvan het label verwijderd is, of is geweest, of waarvan de verpakking open is, of is geweest, worden niet gerestitueerd.

 

De items dienen ongebruikt te zijn met het label en de verpakking intact.

 

Indien je producten wilt terugzenden voor een restitutie of om ze om te ruilen ben je zelf verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten. Zodra we je bestelling hebben ontvangen zullen we, afhankelijk van je voorkeur, overgaan tot een restitutie of je producten omruilen.

 

Button Right is niet verantwoordelijk voor orders die verloren zijn bij een retourzending.

 

Hoe te ruilen of retourneren?

Neem contact met ons op en vermeld hierbij uw ordernummer, welke sokken u wilt retourneren en de reden hiervan (dit helpt ons om onze producten te verbeteren). Wij zullen hierna contact met u opnemen met verdere instructies.

Als u geen contact opneemt met Button Right voordat u de sokken terugstuurt, of wanneer dit later dan een maand na ontvangst is, is ruilen of retourneren soms niet mogelijk.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Dit privacybeleid betreft alleen gebruikers van de online dienst Button Right. Dit privacy beleid telt niet voor sollicitanten.

Button Right zorgt ervoor dat jouw gegevens beschermd zijn als je onze diensten gebruikt. Hier kun je vinden hoe je gegevens worden verwerkt en beschermd.

 

Hoe gebruiken we je persoonlijke gegevens?

Wanneer je jouw persoonlijke gegevens verstrekt, geef je ons toestemming deze gegevens te gebruiken om jou de service te bieden die je van ons verwacht.

 

We kunnen jouw gegevens gebruiken voor het volgende:

 

  • Je bestellingen via onze online diensten te verwerken en verzenden (bijv. je naam, adres, geboortedatum en betaalgegevens)
  • Contact opnemen in geval van problemen met de bezorging van je artikelen (bijv. telefoonnummer, adres)
  • Versturen van meldingen over de bezorgstatus (bijv. je e-mailadres, mobiele nummer)
  • Beantwoorden van vragen en informeren over nieuwe en/of gewijzigde diensten (bijv. je e-mailadres)
  • Contact opnemen over uitkomsten van prijsvragen (bijv. je e-mailadres, naam, woonadres en telefoonnummer)
  • Versturen van marketinginformatie zoals nieuwsbrieven en catalogi (bijv. je e-mailadres, je naam en je postadres)
  • Je voorzien van relevante aanbiedingen en informatie, gebaseerd op analyses van je persoonlijke gegevens (bijv. naam, koopgedrag)
  • Beheren van je account door het uitvoeren van kredietcontroles (bijv. naam, adres, geboortedatum)
  • Als je dit aangeeft: Je gegevens bewaren voor een volgend bezoek (bijv. je naam, adres en e-mailadres)

 

We slaan je gegevens niet langer op dan nodig is of zolang als we bij wet verplicht zijn. Daarna worden je gegevens verwijderd. Wij kunnen je gegevens niet verwijderen in geval van een wettelijke vastgestelde opslagverplichting, of wanneer er andere juridische redenen zijn om dergelijke gegevens te bewaren.

 

Wat zijn je rechten?

 

Je hebt het recht om informatie op te vragen over de persoonlijke gegevens die we voor jou bewaren. Mochten de gegevens onjuist, incompleet of niet van toepassing zijn, kun je ons vragen de gegevens te wijzigen of te verwijderen. Je hebt jaarlijks het recht om schriftelijke documentatie van de persoonlijke gegevens met betrekking tot jouw account op te vragen. Je kunt je toestemming voor het gebruik van je gegevens voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het versturen van catalogi, nieuwsbrieven of aanbiedingen) op elk moment intrekken. Indien je het niet eens bent met de uitkomst van de kredietcontrole (op basis van naam, adres, geboortedatum), dan kun je je standpunt hierover met ons delen. Je kunt contact met ons opnemen door een email te sturen naar info@buttonright.com

Wie heeft toegang tot de gegevens?

 

We zullen je gegevens nooit doorsturen/verkopen/ruilen aan/met derden voor marketingdoeleinden buiten Button Right.

Button Right stuurt gegevens alleen door naar derden om aan onze verplichtingen tegenover jou te voldoen. Zo stuurt Button Right je gegevens bijvoorbeeld door aan leveranciers en verzendpartners in verband met verzendingen. Button Right mag je persoonlijke gegevens ook doorgeven aan organisaties zoals kredietcontrole- of incassobureaus in verband met van kredietcontroles, identiteitscontroles, het bijhouden van de kredietwaardigheid en het uitvoeren van incasso’s.

 

Hoe beschermen we je gegevens?

 

We doen er alles aan jouw gegevens veilig te bewaren. We verbeteren onze veiligheidsmaatregelen  dan ook  in geval van technologische vooruitgang en ontwikkelingen. We beschermen je gegevens door encryptie.

 

Creditcardbetalingen

 

Om creditcardbetalingen bij ons zo veilig mogelijk te maken wordt alle informatie in versleutelde vorm verzonden met gebruik van SSL (Secure Sockets Layer). Dit betekent dat de informatie door een beveiligde verbinding wordt verstuurd en dat je creditcardgegevens niet door externe partijen gezien kunnen worden.

Voor creditcardbetalingen werken we samen met een geautoriseerde betalingspartner die ons direct bij de bank laat controleren of de creditcard geldig is voor aankopen. Onze betalingspartner verwerkt je creditcardgegevens op de juiste wijze zoals vastgelegd in de internationale veiligheidsstandaard PCI DSS, ontwikkeld door creditcardorganisaties VISA, MasterCard, Diners, American Express en JCB. Dit betekent dat je creditcardgegevens volgens de hoogste veiligheidsstandaard verwerkt worden. Als je met een creditcard betaalt, behouden we ons het recht voor een identiteitscontrole uit te voeren.

 

Privacybeleid voor sollicitanten

 

Als je ons een sollicitatiebrief stuurt, geef je ons hiermee toestemming om je persoonlijke informatie te gebruiken in een werving- en selectieprocedure. We raden je af om gevoelige informatie (bijvoorbeeld etnische afkomst, politieke opinies, religieuze/filosofische overtuiging of lidmaatschap van een vakbond) online, of per e-mail te verstrekken. We proberen zo snel mogelijk op sollicitaties te reageren. We garanderen niet op alle sollicitaties te reageren.

 

Cookies

 

Een cookie is een klein tekstbestand dat op je computer of mobiele toestel wordt opgeslagen en dat bij volgende bezoeken aan de website wordt opgehaald. Button Right maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website leuker en eenvoudiger te maken. We gebruiken cookies niet om persoonlijke gegevens op te slaan of om informatie door te geven aan derden.

Er zijn twee soorten cookies: permanente cookies en tijdelijke cookies (sessiecookies). Permanente cookies worden voor maximaal 12 maanden als een bestand op je computer of mobiele toestel opgeslagen. Sessiecookies worden tijdelijk opgeslagen en worden verwijderd zodra je je browser sluit.

We gebruiken permanente cookies als je de optie “Onthoud  mijn gegevens” kiest bij het betalen. In deze cookies worden de je gegevens opgeslagen. We gebruiken sessiecookies om bij te houden wat je in je winkelmandje hebt geplaatst.

Je kunt cookies eenvoudig via je browser van je computer of mobiele toestel verwijderen. Raadpleeg voor instructies over instellingen voor cookies en het verwijderen van cookies het onderdeel “Help” in je browser. Je kunt ervoor kiezen om cookies uit te schakelen of je kunt aangeven dat je een melding krijgt telkens wanneer er een nieuw cookie naar je computer of mobiele toestel wordt gestuurd. Bedenk wel dat als je ervoor kiest om cookies uit te schakelen, je niet alle functies op de website kunt gebruiken.

 

Cookies van derde partijen

 

We maken gebruik van cookies van derde partijen om statistieken te verzamelen voor analysetools zoals Google Analytics. Het gaat hier om zowel permanente als tijdelijke cookies (sessiecookies). De permanente cookies van derden worden maximaal 24 maanden op je computer of mobiele toestel opgeslagen.

 

Google Analytics

 

Om de vormgeving van onze website juist af te stemmen, werken we met pseudonieme gebruikersprofielen. Hiervoor maken we gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service. Google Analytics maakt gebruik van "cookies", oftewel tekstbestanden die worden opgeslagen op je computer en die de website helpen analyseren hoe je de website gebruikt. Je IP-adres wordt geanonimiseerd door Google voordat het profiel is aangemaakt. Het gebruik van pseudonieme gebruikersprofielen wordt regelmatig toegepast binnen de EU, en met uitzondering in de USA.

 

Je kunt op elk gewenst moment bezwaar indienen tegen het aanmaken van deze pseudonieme gebruikersprofielen. Om dit te doen, klik hier en installeer de browser plug-in. Je kunt het opslaan van de cookies voorkomen door de instellingen van uw browser aan te passen. Wij wijzen je er echter op dat je in dit geval mogelijk niet alle functies van de website kunt gebruiken.

 

Links

 

Op onze website kunnen links staan naar andere websites waar wij geen toezicht op houden. We accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de bescherming van persoonsgegevens of voor de inhoud van deze websites, maar we bieden deze links om het gemakkelijker te maken voor onze bezoekers om meer informatie over bepaalde onderwerpen te vinden.

Copyright

 

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en is eigendom van Button Right v.o.f.

 

Sokken en cookies

 

Om via de site sokken te kunnen bestellen moeten cookies door uw browser worden toegelaten. Deze cookies zijn kleine tekstbestanden die tijdelijk op uw hard drive worden opgeslagen zodat het technische deel van onze site goed kan functioneren (zo wordt er bijvoorbeeld voor gezorgd dat uw winkelmandje niet geleegd wordt wanneer u door de site bladert). Onze cookies zullen geen persoonlijke gegevens opslaan. Enkel wanneer u bij het bestellen ‘Onthoud mijn gegevens’ aanvinkt, worden uw adresgegevens in een cookie opgeslagen voor toekomstige bezoeken. Zie voor meer informatie over cookies ons gedetailleerde privacybeleid

 

 

Privacy

 

Wanneer u uw bestelling plaatst, wordt u gevraagd een aantal persoonlijke gegevens in te voeren. Deze informatie wordt niet doorgestuurd aan derden, maar wij moeten wel uw adres doorgeven aan de bezorgdienst zodat de sokken bij u bezorgd kunnen worden. Zie voor meer informatie over privacy ons gedetailleerde privacybeleid

 

Weergave van de sokken

 

We tonen al onze sokken met de intentie een representatieve weergave van de sokken te bieden. We kunnen echter niet garanderen dat de sokken op het scherm er exact hetzelfde uitzien als de sokken in uw hand. Meestal is het verschil verwaarloosbaar en zijn de sokken in het echt nóg mooier en in ieder geval zachter.

 

Klachtenbeleid

 

Mocht u een bestelling van Button Right ontvangen met beschadigde of niet bestelde sokken, dan zullen we alle verzendkosten overnemen en ons uiterste best doen om de fout recht te zetten. U kunt naar wens de sokken inruilen of uw geld teruggestort krijgen.

 

F.A.Q. in English

What sizes will be available?

Our socks will be produced in two size-classes: 39-42 and 43-45.

 

Will you be selling socks for females too?

We will start selling socks mainly for men, but we of course consider expanding to smaller size classes if this becomes a success. But don't forget, although (or maybe because?) our socks have a male character they like to hang out on female feet!

 

European sizes? This is hogwash! Give me the international sizes!

Allright, here it goes! We sell socks in two EU sizes: 39-42 and 43-45. In the UK this would be 6-8 and 8,5-10,5. In America the sizes would be 7-9 and 9,5-11,5!

 

What is the exact composition of the material?

Our cotton socks are made of 90% combed cotton and less than 10% elastane. Our woollen socks contain 50% wool (!!), 40% combed cotton and also less than 10% elastane! All to create quality socks.

 

Do socks grow from trees?

No - not that we know of. If you have any evidence of the other case, please send us an e-mail at info@buttonright.com

 

What are the working conditions like in your factory in the PRC?

The workers get paid double for over hours (more than 8 hours a day). Of all 80-90 people working in the factory, the youngest one is 21 years old.

There is no child labour involved in Button Right Socks, except for Mr. Sock's son whose drawings provide us with ceaseless inspiration!

6

ENG

NED

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

RETURNING PRODUCTS